Souffle omletă cu ciuperci Brie și ceapă
Omleta cu Souffle cu ciuperci Brie și ceapă este o fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 4. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 195 calorii. Un amestec de brânză brie, ceapă sotată, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Omletă subțire cu ceapă caramelizată, ciuperci saut, șuncă, spanac și Brie, Omleta Souffl 8, și Brie și Cheddar Souffle.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur]()
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Cu o culoare rubinie închisă, acest vin este moale, exprimând o mare flexibilitate și eleganță, cu note fructate care amintesc de strugurii coapte. Pe scurt, avin pentru a însoți orice masă fericită. Datorită principalelor sale caracteristici, prospețime și finețe, este recomandabil să beți în termen de 2 sau 3 ani.