Souffl De Ciocolata Calda 4
Souffl de ciocolată caldă este un fără gluten băutură. Această rețetă face 6 porții cu 249 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr granulat, zahăr granulat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Prajituri de ciocolata neagra cu sos Espresso-ciocolata, și Torturi de ciocolată albă cu sos de zmeură-ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți un vas de suflet de 1 1/2 litru cu spray de gătit; se presară cu 1 lingură de zahăr granulat. Puneți vasul deoparte.
Combinați laptele, 1/4 cană de zahăr granulat, amidonul de porumb, granulele de cafea instant și sarea într-o cratiță mică, amestecând constant cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în gălbenușul de ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 2 minute), amestecand continuu.
Adăugați vanilie și ciocolată, amestecând până se topește ciocolata.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr brun, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți lingura în vasul de suflet pregătit.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Se servește imediat acoperit cu înghețată.