Souffl Cu Crupe De Usturoi Si Branza De Usturoi 4

Souffl Cu Crupe De Usturoi Si Branza De Usturoi 4
Crupe de usturoi-brânză souffl Circulatorum ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 332 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de grâu obișnuit, boia de ardei, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Souffle De Usturoi Și Brânză Prăjită, Usturoi-Cheddar Crupe Souffl 4, și Sufleu De Brânză Mexicană.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu; se adaugă usturoiul și se sotează până se înmoaie. Se amestecă 4 căni de apă și următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere. Se amestecă treptat în grâu. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CrupeCrupe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă gălbenușurile de ou, brânza și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Sos FierbinteSos Fierbinte
BrânzăBrânză
3
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare cu un mixer până se formează vârfuri rigide. Îndoiți un sfert din albușurile de ou în grâu. Îndoiți grăsimile în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă într-un vas de suflet de 2 litri uns și făinat; se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se umflă și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista