Măr & brânză Cheddar souffl OQC ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 255 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. Un amestec de sare, ouă, măr granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Souffl cu brânză de capră de două ori coaptă, cu salată de mere și nuci, Arpagic Cheddar Souffl Oecs, și Mere caramelizate + covrigi moi cu brânză Cheddar cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o tigaie mare la foc mediu-mare și topiți 1 lingură de unt doar până când marginile untului arată ușor rumenite și miroase a nucă, aproximativ 1 minut. Amestecați merele în unt și gătiți până când încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați cu zahăr și continuați să gătiți până când merele sunt moi și ușor caramelizate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
3
Transferați merele pe o farfurie și întindeți-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 4 ramekine generos cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
5
Așezați ramekins pe o tavă de foi.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
6
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mică la foc mediu; amestecați făina și gătiți până când amestecul este neted și gustul crud al făinii este gătit din roux, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă laptele în roux, se aduce la foc mic și se amestecă până când amestecul se îngroașă până la un sos alb neted, aproximativ 2 minute. Gatiti, bateti, inca 1 minut si scoateti-l de pe foc; sos alb rece la temperatura calduta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă sosul alb într-un bol mare de amestecare și se amestecă sare, piper negru, piper cayenne, nucșoară și gălbenușuri de ou. Se amestecă brânza Cheddar în amestecul de sos alb până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Brânză Cheddar
Piper Negru
Gălbenuș De Ou
Nucșoară
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
9
Bateți albușurile de ou într-un vas de sticlă sau metal până când țin vârfuri moi, pufoase, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor jumătate din albusurile bătute în aluatul de sufle. Repetați cu albii rămași pentru a face un aluat moale și aerisit. Îndoiți amestecul de mere răcit. Împărțiți amestecul în ramekine preparate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bateti
Bol
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când suflele au crescut și blaturile sunt rumenite, aproximativ 22 de minute. Souffles va cădea ușor pe măsură ce se răcesc.