Sote de pui cu ciuperci și ardei
O porție conține 119 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 26 și costă 51 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de paste rigatoni, usturoi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ardei Prăjiți, Roșii Cherry Și Cârnați De Pui Sote, Pui portocaliu cu ciuperci și ardei, și Scaloppini de pui cu ardei și ciuperci.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, încălziți uleiul în cuptorul olandez sau tigaia mare adâncă la foc mediu.
Adăugați pui, usturoi și piper negru; Se amestecă bine. Gatiti 5 min., amestecând ocazional.
Adăugați ciuperci și ardei verzi; se amestecă. Gatiti 5 min. sau până când puiul este gata. Se amestecă sosul de paste; se fierbe 5 min., amestecând ocazional.
Scurgeți pastele; așezați în castron mare.
Adăugați jumătate din amestecul de pui; se amestecă ușor. Se acoperă cu amestecul de pui rămas și brânză.