Sote de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sare, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Sote De Dovlecei Și Ciuperci, Sote De Ciuperci Portobello, și Saut De Ciuperci Salbatice 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu topiți untul. Se amestecă ciupercile, ceapa, tarhonul, nucșoara, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se sotează până când ciupercile sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Se amestecă pătrunjelul și se servește.