Sot Pilaf de pui
Chicken Pilaf Sote este o rețetă fără gluten cu 4 porții. Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 459 de calorii , 25 g de proteine și 21 g de grăsimi . Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână migdale, ceapă, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 48% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Sote de pui mexican , Sote de pui și caise și Sote de pui pistă .
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, căliți puiul, orezul și ceapa în unt timp de 10 minute. Se dizolvă bulionul în apă.
Se adauga sare, cimbru si piper; se amestecă pentru a se amesteca.
Se toarnă în tigaie; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Se amestecă roșiile și migdalele. Acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când orezul este fraged.