Rețeta sosului de pește din Caraibe Ed este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, bulion de pui, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pește din Caraibe, Pește din Caraibe într-un pachet, și Pește Cu Crustă De Nuci Din Caraibe.
Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.