Sosul de pește din Caraibe al lui Ed

Sosul de pește din Caraibe al lui Ed
Rețeta sosului de pește din Caraibe Ed este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, bulion de pui, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pește din Caraibe, Pește din Caraibe într-un pachet, și Pește Cu Crustă De Nuci Din Caraibe.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Probabil cel mai faimos vin Alsaciei, Traminer a venit la noi din nordul Italiei și datează din secolul al 16-lea. Gewurztraminer (literalmente Traminer picant sau mosc) este o selecție a celor mai parfumate Traminere și a devenit cunoscut sub numele de Gewurztraminer spre 1950. Galben deschis cu reflexii clare. Vinul are o calitate tinerească. Nasul este expresiv și dezvăluie o dominantă florală de trandafir, bujor. Ușor confiate, se percepe fructul exotic, litchi și după aerare, se descoperă note de ghimbir și un indiciu de mentol. Nasul prezintă o tipicitate frumoasă, fără extravaganță, dar cu precizie. Debutul în gură este amplu și moale, viguros; evoluează pe un mediu cu o promptitudine răcoritoare. Aceleași arome de fructe exotice, ghimbir și floral de trandafir percepute în nas se găsesc, cu o ușoară atingere de amărăciune pe finisaj. Asociați-vă cu bucătăria condimentată și aromată, cum ar fi bucătăria asiatică/fusion, ceviches Peruvian și alimente atât cu condimente, cât și cu elemente de fructe.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista