Sos Teriyaki Infuzat Cu Fructe

Sos Teriyaki Infuzat Cu Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Teriyaki infuzat cu fructe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, usturoi, măr Granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 55%. Încercați Ceai Cu Gheață Infuzat Cu Fructe, Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, și Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați sosul de soia, mirin, sucul de portocale, ananasul, mărul Granny Smith, usturoiul, ghimbirul și jumătate din îndulcitorul granulat SPLENDA XV; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Reglați dulceața după gust cu restul de îndulcitor granulat SPLENDA XV. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se AmestecăÎn Castron Mare Se Amestecă
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista