Sos Tartar IV

Sos Tartar IV
Sosul Tartar IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție conține 2180 calorii, 4G de proteine, și 236g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 3 și costă $2.28 pe portie. Un amestec de murături de mărar, suc de lămâie, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Sos Tartar, și Sos Tartar Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare din oțel inoxidabil sau sticlă, combinați maioneza, sucul de lămâie, ceapa și murătura de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături De MărarMurături De Mărar
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se amestecă bine.
3
Se transferă într-un recipient din sticlă sau plastic cu un capac etanș și se dă la frigider.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista