Sosul rapid de spaghete vegane este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 11 fani. Un amestec de usturoi, ciuperci, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un sos la prețuri rezonabile. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Spaghete Cu sos rapid de carne, Sos de spaghete rapid și ușor, și Spaghete Cu sos rapid de carne.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, grea, combinați sosul de roșii, ciupercile, țelina, ceapa roșie, stafidele, nucile, roșiile, portocalele și usturoiul. Gatiti pe mediu-mare pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil