Sos Puttanesca
Sosul Puttanesca este un fără gluten, fără lactate și pescatarian sos. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pastă de roșii, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos Puttanesca, Sos Puttanesca, și Sos Puttanesca.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul, hamsiile și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați roșiile conservate cu sucurile lor. Se amestecă zahărul, busuiocul, măslinele și caperele. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Se fierbe sosul la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la 3 căni, aproximativ 30 de minute. Condimentează din nou cu sare și piper. Aruncați crenguțele de busuioc și usturoiul.