Sos Puttanesca

Sos Puttanesca
Sosul Puttanesca este un fără gluten, fără lactate și pescatarian sos. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pastă de roșii, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos Puttanesca, Sos Puttanesca, și Sos Puttanesca.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul, hamsiile și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Adăugați roșiile conservate cu sucurile lor. Se amestecă zahărul, busuiocul, măslinele și caperele. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Se fierbe sosul la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la 3 căni, aproximativ 30 de minute. Condimentează din nou cu sare și piper. Aruncați crenguțele de busuioc și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista