Sos pentru grătar cu rubarbă
Sosul de grătar cu rubarbă ar putea fi doar rețeta de grătar pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție , obțineți un sos care servește 18. O porție conține 111 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime . Mergeți la magazin și luați rubarbă, apă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Tatălui . Această rețetă de la Taste of Home are 61 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare includ sos coreean pentru grătar , sos dulce picant pentru grătar și împachetări asiatice cu salată de pui la grătar .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți rubarba și apa la fiert. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-6 minute sau până când se înmoaie.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Pune rubarba într-un blender sau robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Pune deoparte.
În aceeași cratiță, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; mai soti cu 1 minut.
Adăugați ingredientele rămase.
Bateți piureul de rubarbă până se omogenizează. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute. Utilizați ca sos de ungere pentru carnea la grătar. A se păstra la frigider.