Sos Miso, morcov și Susan
Pansamentul Miso, morcov și Susan este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați miso, ulei vegetal, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată de pui cu sos de susan-Miso, Sos De Morcovi-Miso, și Tofu Prăjit Cu Susan Cu Sos Jalapeno Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1/2 cană miso alb, 6 linguri ulei vegetal, 1/4 cană(ambalat) morcov decojit fin, 2 linguri ghimbir decojit fin,2 linguri oțet de orez nesezonat, 4 lingurițe semințe de susan prăjite, 2 lingurițe ulei de susan prăjit, 2 lingurițe miere și 1/4 cană apă într-un recipient resigilabil.Acoperiți și agitați vigurospână când sunt bine combinate. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Acoperiți și răciți.