Sos Maro De Grădină

Sos Maro De Grădină
Sosul maro de grădină este un vegan sos. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 207 calorii. Un amestec de făină, boabe de piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Unt Maro Grădină Legume Paste Coace, Se amestecă legume de grădină cu Tofu și orez brun, și Burgeri cu sos de grădină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și morcovul; saut 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Adăugați țelină, ciuperci și usturoi; gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
țelinățelină
UsturoiUsturoi
4
Adauga pasta; saut 10 minute sau pana se rumeneste.
5
Adăugați făină; gatiti 1 minut. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați apă și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol, rezervând stocul. Aruncați solidele. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână sau a se congela până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista