Sos Marinara cu Linguine

Sos Marinara cu Linguine
Nevoie de o sos vegan? Sosul Marinara cu Linguine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 526 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Calmar În Sos Marinara Peste Linguine, Creveți Marinaran peste Linguine, și Calamari prăjiți cu Marinaran picant peste Linguine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați roșiile și sucurile lor, ardeiul roșu, oregano, sarea și zahărul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți (zdrobind roșiile cu spatele unei linguri de lemn dacă folosiți roșii întregi) până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ardei RoșuArdei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SosSos
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Se ia de pe foc. Gatiti linguina conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
5
Scurgeți și împărțiți între plăci individuale. Puneți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista