Sos Marinara cu Linguine
Nevoie de o sos vegan? Sosul Marinara cu Linguine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 526 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Calmar În Sos Marinara Peste Linguine, Creveți Marinaran peste Linguine, și Calamari prăjiți cu Marinaran picant peste Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile și sucurile lor, ardeiul roșu, oregano, sarea și zahărul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți (zdrobind roșiile cu spatele unei linguri de lemn dacă folosiți roșii întregi) până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc. Gatiti linguina conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți și împărțiți între plăci individuale. Puneți sosul deasupra.