Sos Hellfire

Sos Hellfire
Sosul Hellfire ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 321 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper cayenne măcinat, sos fierbinte, piper habanero măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Habanero Hellfire Chili, Clubul Hellfire Bloody Mary, și Hellfire Jerk Pui Cu Rummy Ananas La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți sosul fierbinte și sosul Worcestershire la fierbere scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scoate de pe foc și se amestecă untul până se topește și se amestecă bine. Luați 9 uncii de bază Hellfire și amestecați în pământ habanero, cayenne și ardei fantomă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista