Sos Fierbinte Verde (Salsa Verde)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați sosul verde fierbinte (Salsa Verde). Pentru 30 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 117 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardeii serrano chile, ceapa, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salsa Verde (Sos Verde Italian), Acciughe Con Salsa Verde (hamsii în sos verde), și Chiftele în sos verde (Granatine con Salsa Verde) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tomatillos, ardeii serrano, ceapa și usturoiul într-o cratiță și adăugați apă doar pentru a acoperi.
Presărați sarea deasupra, aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți până când tomatilele sunt moi și au devenit ușor maronii, 20 până la 30 de minute.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a împiedica amestecul să ardă în timp ce gătește.
Se toarnă legumele fierte într-un blender și se amestecă până se omogenizează.