Sos De Înghețată Cu Stafide De Rom

Sosul de înghețată Rum Raisin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 84 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rom, frișcă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Vanilie Chai.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați stafidele și romul și lăsați să stea 15 minute.
Între timp, într-o cratiță medie, combinați zahărul cu 1/4 cană de apă. Se fierbe la foc mare (nu se amestecă) până când o pată începe să se rumenească, aproximativ 8 minute. Rotiți ușor tigaia până când zahărul are o culoare uniformă de chihlimbar.
Îndepărtați cu grijă crema în amestecul de zahăr (se va fierbe furios).
Se ia de pe foc și se amestecă stafidele și romul.
Lăsați să se răcească complet înainte de ambalare.
Faceți înainte: se răcește, apoi se acoperă și se răcește până la 2 săptămâni. Reîncălziți pentru a servi.