Sos De Zmeură Cu Zahăr Redus

Sos De Zmeură Cu Zahăr Redus
Sosul de zmeură cu zahăr redus necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 35 și costă 15 cenți pe porție. Acest sos are 21 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, zmeură, zahăr granular cu conținut scăzut de zer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cacao Fierbinte Cu Zahăr Redus, Pâine Cu Banane Cu Zahăr Redus, și Jam Maker Gem De Piersici Cu Zahăr Redus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rezervați 1 cană de zmeură. Procesați fructele de pădure rămase, zahărul și sucul de portocale într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă amestecul de zmeură printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron; aruncați pulpa și semințele. Se amestecă 1 cană de zmeură rezervată. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista