Sos de vin roșu Vegetarian

Sos de vin roșu Vegetarian
Sosul de vin roșu Vegetarian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, bețișoare de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 31%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos ușor de vin roșu, Ciuperci și sos de vin roșu, și Carne de vită cu sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță. Când este fierbinte, adăugați ceapa, morcovii, țelina și Golful și gătiți ușor timp de 10-15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3
Adăugați făina și gătiți timp de 3-4 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Adăugați vinul puțin câte puțin, amestecând continuu, apoi adăugați bulionul. Odată complet încorporat, fierbeți timp de 5-10 minute până când sosul s-a îngroșat. Se strecoară printr-o sită, se amestecă prin ketchup-ul de ciuperci și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista