Sos de vin roșu Vegetarian
Sosul de vin roșu Vegetarian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, bețișoare de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 31%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos ușor de vin roșu, Ciuperci și sos de vin roșu, și Carne de vită cu sos de vin roșu.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță. Când este fierbinte, adăugați ceapa, morcovii, țelina și Golful și gătiți ușor timp de 10-15 minute până se înmoaie.
Scoateți frunzele de dafin.
Adăugați făina și gătiți timp de 3-4 minute până se rumenesc.
Adăugați vinul puțin câte puțin, amestecând continuu, apoi adăugați bulionul. Odată complet încorporat, fierbeți timp de 5-10 minute până când sosul s-a îngroșat. Se strecoară printr-o sită, se amestecă prin ketchup-ul de ciuperci și se condimentează după gust.