Sos De Unt De Mango

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de unt de Mango. Această rețetă servește 5. O porție conține 151 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, piper, oțet de vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Snapper cu coajă galbenă cu coajă de nucă cu sos de unt de Mango, Spaghete cu slănină, Broccoli și sos de Mango cu unt brun, și Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sherry și șalot într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 4 minute sau pana se reduce la 2 linguri.
Între timp, combinați mango, suc de portocale și oțet într-un blender. Procesați până la neted.
Adăugați amestecul de mango piure la reducerea sherry și reduceți căldura la mediu.
Gatiti 3 pana la 5 minute sau pana cand amestecul este usor ingrosat.
Bateți untul, câte 1 bucată pe rând, până când se amestecă bine. Se amestecă sare și piper.