Sos De Unt De Caise
Sosul de unt de caise este un fără gluten și vegetarian sos. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de gem de caise, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sos Butterscotch, Sos Butterscotch, și Cum se face sos de Butterscotch.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, la foc mediu, încălziți untul, zahărul, siropul de porumb și gemul, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați smântâna, extractul de vanilie și sarea. Se răcește ușor. Lingură peste înghețată.