Sos de susan dulce și picant

Sos de susan dulce și picant
Sosul de susan dulce și picant este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap farfurie. Această rețetă face 3 porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos hoisin, semințe de susan, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Sos de scufundare Asiatic dulce și picant cu pâine plată de susan-Scallion și creveți, Nuci de susan dulci și picante, și Umăr de porc dulce și picant cu castraveți de susan.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron mic cu 1/2 cană de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Faceți înainte: răciți etanș până la 1 săptămână.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista