Sos de smântână cu ierburi și fără lactate

Sos de smântână cu ierburi și fără lactate
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Sosul de smântână cu ierburi și fără lactate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 5 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amidon de porumb, tofu de mătase, amestec de ierburi și condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Boston Cream Pie Waffles cu cremă de patiserie fără lapte și sos de ciocolată de casă, Pizza mexicană fără lactate cu sos de cremă de Avocado, și Gnocchi într-un sos de cremă de busuioc de roșii fără lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți tofu într-un blender sau robot de bucătărie. Puree scurt, apoi adăugați laptele de soia, margarina, usturoiul, drojdia nutrițională, boia, mărarul și amestecul de condimente. Procesați amestecul până când este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Lapte De SoiaLapte De Soia
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul într-o cratiță medie și se gătește la foc mediu până se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Combinați amidonul de porumb și apa, turnați în tigaie cu sosul. Continuați să gătiți la foc mediu până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți de pe foc și lăsați sosul să se răcească ușor, reglați aromele după gust și serviți peste paste sau legume prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista