Sos De Scufundare De Hrean

Sos De Scufundare De Hrean
Sos de scufundare hrean ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 16 și costă 24 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Încercați Sinucidere Hrean Gratar Sos De Scufundare, Friptură De Fustă Friptă Cu Sos De Scufundare De Hrean, și Crevete fiert cu sos de lamaie-hrean scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună smântâna, hreanul și sucul de lămâie. Condimentează cu sare, boia de ardei, sare de usturoi și ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă și apoi se răcește timp de aproximativ 20 de minute pentru a lăsa aromele să se amestece înainte de a începe scufundarea.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista