Sos De Salată Balsamică

Sos De Salată Balsamică
Balsamic salata Dressing ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, amestec de sos de salată, suc de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sos De Salată Balsamică Cu Zară, Sos Balsamic Pentru Salată De Citrice, și Salată de cartofi cu pansament Balsamic.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu capac etanș, combinați toate ingredientele; se agită bine. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cycles Gladiator Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista