Sos De Roșii Proaspete
Sosul de roșii proaspete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 12 calorii. Această rețetă servește 45. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Sos De Roșii Proaspete, Sos De Roșii Proaspete, și Sos De Roșii Proaspete.
Instrucțiuni
Roșii de miez și jumătate.
Scoateți semințele (fie scoateți-le cu o lingură, fie țineți o jumătate în mână și stoarceți semințele) și tăiați roșiile în 1/2-in. dice. Pune deoparte.
Tăiați subțire usturoiul. Într - un 10-la 12-in. tigaie la foc mic, gatiti usturoiul in ulei de masline pana cand este moale si parfumat, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și 1 linguriță. sare și crește căldura la mediu-mare. Gatiti pana cand rosiile isi dau lichidul si incep sa baloneze. Reduceți căldura la mediu-scăzut sau scăzut, astfel încât sosul să fiarbă ușor. Gatiti, neacoperit si netulburat, pana cand uleiul se separa de sos si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 30 de minute.
Între timp, toacă busuiocul. Când sosul este gata, amestecați busuiocul și adăugați sare după gust.
Ungeți-l: folosiți unt nesărat în locul uleiului de măsline și o ceapă medie tocată în locul usturoiului.
Explorați plasturele cu plante medicinale: încercați 1/2 până la 1 linguriță. oregano proaspăt tocat, maghiran, rozmarin sau cimbru în loc de busuioc.
Adăugați puțină căldură: aruncați 2 sau 3 ardei iute arbol întregi uscați cu usturoiul pentru o versiune ușor picantă.
Îndepărtați ardeii iute înainte de servire.
Alegeți mai multe produse: la începutul pasului 3, Adăugați o vinete medie decojită și tocată și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute, înainte de a adăuga roșiile.