Sos de roșii de grădină peste paste
Sosul de roșii de grădină peste paste ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 71 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți paste, garnisiți: frunze de oregano, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste De Grădină Cu Roșii, Paste de roșii proaspete din grădină, și Sos De Roșii De Grădină.
Instrucțiuni
Saut ceapa în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Adăugați roșii, sare kosher și piper proaspăt măcinat după gust. Gatiti, amestecand des, 2-3 minute sau pana cand rosiile incep sa-si elibereze sucurile.
Adăugați vin și gătiți, amestecând ocazional, 5 până la 8 minute sau până când aproape tot lichidul s-a evaporat.
Se ia de pe foc și se amestecă oregano.
Serviți sosul peste pastele fierte fierbinți. Păstrați sosul într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână sau congelați până la 1 lună.