Sos De Roșii De Bază

Sos De Roșii De Bază
Sosul de roșii de bază durează în jur 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 148 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcov, ulei de măsline virgin, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos Nomato De Bază (Sos De Roșii Fără Roșii), Sos De Roșii De Bază, și Sos De Roșii De Bază.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până devin translucide, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
2
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
3
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți focul la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
4
Se servește imediat sau se lasă deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista