Sos De Pere-Afine De Anason
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și sos vegetarian? Sosul de pere-afine de anason ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 393 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere, zahăr, portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați sos de afine cu anason stelat, Sos de afine cu anason stelat, și Sos De Afine Cu Anason Stelat Și Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți, curățați și miez de pere; tăiați în cuburi de aproximativ 1/2 inch. Radeți suficientă coajă (numai partea portocalie) din portocală pentru a face 1 1/2 lingurițe. Ream suc de portocale; măsurați și adăugați suficientă apă pentru a face 1/2 cană.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, amestecați amestecul de suc de portocale, coaja rasă, zahărul, anasonul stelat și bățul de scorțișoară până când zahărul este dizolvat, 1 până la 2 minute. Se amestecă mierea și perele și se fierbe; reduceți focul la mediu și amestecați ocazional până când marginile perelor sunt abia fragede pentru a mușca, aproximativ 3 minute.
Se amestecă afine. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand merisoarele incep sa apara si perele sunt fragede cand sunt perforate, 6 pana la 8 minute.
Se toarnă într-un castron.
Se servește rece sau rece.