Sosul de paste-Vegan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sosuri. O porție conține 183 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de piper măcinat, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos de paste Ușor de casă s, Paste vegane cu sos cremos de roșii, și Paste Cu Sos Vegan De Dovlecei De Butternut.
Instrucțiuni
1
Amestecați țelina, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, morcovul, busuiocul, oregano, cimbru, sarea și piperul negru împreună într-un bol până când legumele sunt acoperite uniform în condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana cand ceapa este moale si usturoiul este maro auriu deschis, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați amestecul de legume în tigaie; gătiți și amestecați până la cald, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Combinați roșiile și 1/4 cană de vin roșu într-o oală mare la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand rosiile incep sa se inmoaie, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se toarnă amestecul de roșii într-un blender cu restul de 1/4 cană de vin roșu și amidon de porumb până la cel mult jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Întoarceți roșiile amestecate în oală la foc mediu-mic. Se amestecă amestecul de legume prin sosul de roșii; se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm