Sos De Paste Cu Lămâie

Sos De Paste Cu Lămâie
Sosul de Paste cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu sos. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 383 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână paste, coajă de lămâie, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Paste cu sos de usturoi cu unt de lămâie, Paste cu sos de Ricotta de lamaie-busuioc, și Zucchini Pastan într-un sos de cremă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie sau o tigaie suficient de mare pentru a ține pastele când este gata, combinați untul, smântâna și bulionul de vită sau bulionul și fierbeți la foc mediu până se reduce cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
SosSos
UntUnt
CremăCremă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați sucul de lămâie, lămâia și coaja de tei și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
LămâieLămâie
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge. Aruncați pastele cu sos; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista