Sos De Paste

Sos De Paste
Sosul de paste ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 137 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste, Cina in seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic), și Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa și usturoiul în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 10 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 2 ore. Împărțiți în porții de rețetă; puneți deoparte 3 căni pentru Parmezan de vinete și congelați porțiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista