Sos De Mere Fruitcake

Sos De Mere Fruitcake
Suc de mere Fruitcake ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 732 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este perfect pentru Crăciun. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Mergeți la magazin și ridicați cireșe maraschino, scurtare, stafide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Fructe Cu Mere Umed, Tort alb cu fructe: tortul ușor al lui Nanna Jepson, și Fruktkaka (Prăjitură Cu Fructe Suedeză .... Nu Ca Prăjitura Americană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 10 inci. Linia de jos cu hârtie pergament și grăsime din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În castron mare, zahăr smântână și scurtarea până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouăle și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Ușor lingura faina in cupa de măsurare; nivel off.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Combinați 1/2 cană de făină cu nuci, stafide, curmale și 1/2 cană de cireșe, amestecați până la acoperire. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DateDate
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Adăugați restul de 2 3/4 căni de făină, bicarbonat de sodiu, scorțișoară, ienibahar, cuișoare și sare în amestecul de ouă. Se amestecă la viteză mică până se umezește, apoi se bate 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Îndoiți amestecul de fructe și nuci și sosul de mere în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci. Aranjați jumătățile de cireșe și pecanele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți la 325 grade F (160 grade C) timp de 1 oră și 15 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru este curată. Se răcește în poziție verticală în tigaie 5 minute. Întoarceți-vă în poziție verticală pe suportul de sârmă și îndepărtați tigaia și hârtia pergament. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista