Sos de mere cu firimituri de unt Pecan

Sos de mere cu firimituri de unt Pecan
Sosul de mere cu firimituri de unt Pecan necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $1.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 339 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, garnisiți: frișcă ușor bătută, pâine sandwich și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sos de mere cu firimituri de unt Pecan, Fasole de unt cremoasă cu firimituri crocante, și Midii prăjite cu firimituri de usturoi-unt.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie grea de 8 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți nucile și firimiturile de pâine cu un vârf de sare, amestecând continuu, până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți sosul de mere într-un pahar sau alt pahar, apoi presărați cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista