Sos De Mazăre Verde
Sosul de mazăre verde necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare și piper, ulei vegetal, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, și Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până aproape de licitație. Se amestecă usturoiul și se gătește câteva secunde, până se parfumează.
Se toarnă mazărea și se amestecă pentru a se dezgheța.
Se toarnă stocul de legume și laptele evaporat. Întoarceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Odată ce mazărea s-a fiert, turnați-le într-un blender și piureați până se omogenizează.
Se toarnă sosul piure înapoi în tigaie și se condimentează după gust cu sare și piper. Se fierbe la foc mic până când sosul atinge consistența dorită.