Sos de Make-ahead
Sosul Make-ahead este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest sos are 230 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bețișoare de țelină, roșii pur corkule, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 14 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Face Înainte Sos, Sos De Make-Ahead, și Sos De Make-Ahead.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Răsturnați aripile de pui într-o tavă spațioasă de prăjire cu gâtul de curcan (dacă se utilizează), morcovi, ceapă, țelină și cimbru. Se împrăștie peste zahăr, se aruncă uleiul și se prăjește timp de 50 de minute până se rumenesc și se carbonizează ușor.
Puneți forma de prăjire la foc mic, amestecați Roșia pură și făina și gătiți până se lipesc. Stropiți în oțetul balsamic, apoi turnați peste 1,5 litri de apă pentru a acoperi doar toate ingredientele. Aduceți la foc mic. Se sfărâmă în cubul de stoc și se folosește un tocător de cartofi pentru a zdrobi toate ingredientele împreună pentru a elibera aroma.
Fierbeți totul timp de 20 de minute până când aveți un sos gustos îngroșat, apoi strecurați-l printr-o sită, împingând în jos cu putere toate legumele moale. Se răcește și se răcește până la 3 zile sau se îngheață până la 3 luni.
Încălziți sosul pentru a servi, adăugând sucuri de prăjire din curcan, dacă doriți.