Sos de Make-ahead

Sos de Make-ahead
Sosul Make-ahead este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest sos are 230 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bețișoare de țelină, roșii pur corkule, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 14 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Face Înainte Sos, Sos De Make-Ahead, și Sos De Make-Ahead.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Răsturnați aripile de pui într-o tavă spațioasă de prăjire cu gâtul de curcan (dacă se utilizează), morcovi, ceapă, țelină și cimbru. Se împrăștie peste zahăr, se aruncă uleiul și se prăjește timp de 50 de minute până se rumenesc și se carbonizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Pune ceainicul pe foc.
4
Puneți forma de prăjire la foc mic, amestecați Roșia pură și făina și gătiți până se lipesc. Stropiți în oțetul balsamic, apoi turnați peste 1,5 litri de apă pentru a acoperi doar toate ingredientele. Aduceți la foc mic. Se sfărâmă în cubul de stoc și se folosește un tocător de cartofi pentru a zdrobi toate ingredientele împreună pentru a elibera aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Bouillon CubeBouillon Cube
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Fierbeți totul timp de 20 de minute până când aveți un sos gustos îngroșat, apoi strecurați-l printr-o sită, împingând în jos cu putere toate legumele moale. Se răcește și se răcește până la 3 zile sau se îngheață până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Încălziți sosul pentru a servi, adăugând sucuri de prăjire din curcan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista