Sos De Grătar De Hrean Alb

Sos De Grătar De Hrean Alb
Rețeta sosului de grătar de hrean alb este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1182 calorii, 2G de proteine, și 126g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca sos. Un amestec de sare, usturoi prăjit, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Scufundare La Grătar Cu Hrean Sinucigaș, Sos De Grătar Alb, și Sos De Grătar Alb.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Valravn Old Vine Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Valravn Vechi De Viță De Vie Zinfandel
O aromă foarte ridicată de sos de fructe de pădure care fierbe emană din pahar. În gură există o cascadă de fructe albastre și roșii deopotrivă, compuse din cantități abundente de compot de afine, cassis și mure, cu cel mai slab indiciu de portocaliu de sânge care persistă în jurul perimetrului miezului. Este încadrat într-o aromă de fasole mocha și ganache de ciocolată. Finisajul energic și lung prezintă un sentiment de prospețime care invită la băut în continuare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista