Sos De Ghimbir-Morcov
Sosul de ghimbir-morcov necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 8 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 7 cenți pe porție. Un amestec de morcov, suc de morcovi, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un sos foarte preț rezonabil. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Rețete similare includ Sos De Ghimbir De Morcovi, Burgeri de ton cu sos de morcov-ghimbir, și Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aburiți morcovul până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Într-un robot de bucătărie sau blender, pulsați ghimbirul tocat până la tocat.
Răzuiți într-o sită mică așezată peste un bol mediu și apăsați pentru a extrage sucul; aruncați solidele. Se amestecă sucul de morcovi în sucul de ghimbir.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere.
Scoateți din căldură și amestecați pentru a dizolva zahărul.
Bateți pudra de muștar, apoi acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Bateți o parte din sucul de morcov-ghimbir pentru a slăbi.
Transferați amestecul într-un blender.
Adăugați restul de suc de morcov-ghimbir și morcovul aburit și piureul.
Transferați sosul într-un castron. Se amestecă ghimbirul ras și uleiul de susan și se condimentează cu sare.
Transferați sosul în borcane și refrigerați.
Faceți înainte: sosul poate fi refrigerat timp de 1 lună.