Sos de curry de bază

Sos de curry de bază
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare indiană. Încercați să faceți sos de curry de bază acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 are 739 calorii, 14g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați knob root ginger, pasta de curry madras, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Încercați Curry De Pui De Bază, Curry Indian de bază cu Paneer, și Curry de pui rapid din Malaezia (ft . Sos Curry Instant Din Carne A1) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de mică adâncime. Aruncați ceapa și gătiți timp de 10 minute sau până se înmoaie. Sfat în usturoi și ghimbir, apoi gatiti pentru încă 2 minute, uitam de usturoi doesnt arde. Se amestecă pasta de curry și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Acum turnați 1 litru de apă rece, roșiile și 1 linguriță de sare. Dați-i o agitare bună și aduceți la fierbere. Gatiti sosul la foc mare timp de aproximativ 10 minute sau pana cand lichidul s-a redus cu o treime. Se va păstra timp de 1 săptămână la frigider sau se va congela până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate57
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista