Sos De Cremă Infuzat Cu Citrice

Sos De Cremă Infuzat Cu Citrice
Sosul de cremă infuzat cu citrice ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 171 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice, Somon infuzat cu citrice cu o crustă de ardei citrice., și Jeleu De Căpșuni Cu Boabe De Piper Roz Și Cremă De Miere Infuzată Cu Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele și smântâna la foc mic cu zesturi de citrice într-o cratiță grea de 2 litri la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți împreună ouăle, zahărul și sarea într-un castron mediu, apoi amestecați în amestecul de smântână fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Întoarceți amestecul în tigaie și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii (160 de la 165 de la 165 de la un termometru de citire instantanee), aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
4
Scoateți imediat tigaia de pe foc și strecurați crema printr-o sită fină într-un castron, aruncând zestele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
5
Se servește cald sau la temperatura camerei sau se răcește pentru a se îngroșa.
1
* Custard păstrează, răcit, 3 zile.* Dacă sosul dvs. se strecoară peste 165 km f și pare că începe să se coaguleze, scoateți rapid de pe foc și amestecați în 2 linguri de lapte rece, apoi strecurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista