Sos De Cremă De Parmezan

Sos De Cremă De Parmezan
Sosul de cremă de parmezan ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, parmezan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pui Cu Sos De Parmezan, Pui cu crustă de parmezan în sos de smântână, și Friptură cu sos de cremă de parmezan cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în făină; gatiti, batand constant, 1 minut. Treceți treptat în lapte. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți parmezanul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista