Sos De Ciuperci

Sos De Ciuperci
Sosul de ciuperci este un fără gluten și fără lactate sos. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, ciuperci, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Porcini ciuperci curcan cu sos de ciuperci, și Sos De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa tocată și usturoiul în ulei fierbinte într-o cratiță medie la foc mediu-mare 4 până la 5 minute până se înmoaie; adăugați ciuperci proaspete feliate și saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ProaspeteCiuperci Proaspete
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă amestecul de sos, bulionul de vită și sosul de soia. Se amestecă în amestecul de ciuperci, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute sau până când se îngroașă ușor. Se amestecă piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
Sos De SoiaSos De Soia
CiuperciCiuperci
PiperPiper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista