Sos de casă

Sos de casă
Rețeta de sos de casă poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acest sos are 254 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD pe porție. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită slănină rashers, stoc de pui, ierburi precum bay și praz. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sos De Casă, Sos De Casă, și Sos De Casă.

Instrucțiuni

1
Uscați-prăjiți slănina într-o tigaie mare până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți, apoi prăjiți aripile (adăugați un strop de ulei dacă încep să se lipească), rotind până se rumenesc peste tot. Sfat într-o tigaie cu ingredientele rămase (în afară de unt și făină) și slănină. Se fierbe la foc mic, degajând orice spumă, timp de aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se strecoară printr-o sită, apoi se încălzește untul într-o cratiță și, când se spumează, se adaugă făina. Gatiti, amestecand continuu, timp de 1 min. Se toarnă treptat în stoc, amestecând tot timpul, pentru a scăpa de orice bulgări. Fierbeți până când aveți un sos subțire, gustați și condimentați. Poate fi făcut cu până la 3 zile în avans și păstrat refrigerat sau congelat până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista