Sos De Caramel De Zmeură Chambord

Sos De Caramel De Zmeură Chambord
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați sosul de caramel Raspberry Chambord. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de suc de lămâie, zahăr, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Tartă cu lămâie de patiserie cu puf cu sos de zmeură-chambord, Ciocolată zmeură Chambord trufe pentru Valentine ta!, și Cartofi caramelizați" brânză cremă de zmeură cupe de pâine prăjită franceză cu sirop de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați zahărul și 1/2 cană de apă. Se fierbe la foc mare (nu se amestecă) până când o pată începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Opriți focul și adăugați 1/2 cană zmeură, Chambord și suc de lămâie. Se amestecă până se combină bine, apoi se adaugă încă 1/2 cană de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
ChambordChambord
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista