Sos De Boabe De Piper Verde
Sosul de piper verde este un fără gluten sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 50 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Un amestec de bulion de vită, muștar dijon, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este improvizabil. Încercați Fripturi arse și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Steak Cu Sos De Piper Verde, și Midii în sos de piper verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați următoarele 3 ingrediente și sotati 2 minute sau doar până se înmoaie.
Scoateți din căldură. Amestecați bulionul, țuica și muștarul și reveniți la foc. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, 12 minute sau până când amestecul este redus la jumătate.
Amestecați împreună smântâna și amidonul de porumb până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în sos și gătiți, amestecând constant, 2 minute sau până se îngroașă.
* Sucul de mere poate fi înlocuit.