Sos De Ardei Roșii

Sos De Ardei Roșii
Sosul de ardei roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare și piper, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Sos De Roșii Și Ardei, Sos de ardei și roșii de măsline, și Ardei de vinete cu sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Adăugați cu grijă roșiile în apă și fierbeți până când pielea începe să se despartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți din apă, răciți sub apă curentă rece și îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Puneți roșiile într-o tigaie mare și amestecați cu un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
TigaieTigaie
4
Se amestecă ardeii grași, ceapa și usturoiul. Se fierbe la foc mic timp de aproximativ 20 de minute, sau până când ceapa și ardeii sunt fragede. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista