Sos De Ardei Gras Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de ardei gras prăjit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă, întreagă 30 și vegană are 71 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, maioneză de canola, ardei gras portocaliu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos de paste Ușor de casă s, Ardei gras roșu prăjit și sos de busuioc, și Cannelloni de pui cu sos de ardei gras roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați 1 jumătate de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie (rezervați jumătatea rămasă); aplatizați cu mâna. Se fierbe 8 minute sau până se înnegresc. Înfășurați ardeiul gras în folie; lăsați să stea 5 minute. Se curăță și se toacă fin.
Adăugați 2 linguri de ardei gras tocat și arpagic tocat la maioneza de canola; amestecați până la amestec.