Sos de ananas și banane la grătar cu miere și var

Sosul de ananas și banane la grătar cu miere și var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 215 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, unt, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de pui și ananas la grătar cu miere Sriracha, Duminica de ananas și banane la grătar cu sos de Caramel și caju, și Coaste scurte la grătar cu ananas și ananas la grătar-sos Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul, mierea, zahărul brun și sucul de lămâie într-o cratiță mică. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând până se omogenizează. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Îndepărtați fasolea de vanilie și reîncălziți sosul înainte de utilizare.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Periați ambele părți ale ananasului cu puțin sos. Grill 1 minut pe fiecare parte.
Se transferă în farfurie; se taie în cuburi de 1/2 inch și se pune într-un castron mare, lăsând sucuri în urmă.
Se amestecă sosul rămas în ananas.
Tăiați bananele în bucăți de 1/2 inch; pliați în amestec de ananas.